Gofrownica GWM750

Chrupiące domowe gofry

Przygotuj domowy deser

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750 to świetny wybór dla każdego fana gofrów, który chce przygotowywać ten pyszny deser również w domu. Urządzenie ma moc 1400 W, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa, co zapewnia równe dopieczenie gofrów, które są pyszne i chrupiące. Największym wyróżnikiem tej gofrownicy jest możliwość regulacji temperatury, dzięki czemu łatwo dopasujesz stopień wypieczenia gofrów do swoich preferencji.

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750 moc 1400 w regulacja temperatury

Nieprzywierająca powłoka

W GÖTZE & JENSEN GWM750 zastosowano nieprzywierającą powłokę, która sprawia, że ciasto nie przywiera do płytek i ułatwia wyjmowanie gofrów po upieczeniu. Również dzięki niej utrzymanie urządzenia w czystości jest naprawdę proste - wystarczy przetrzeć miękką, wilgotną ściereczką. W tej gofrownicy przygotujesz 2 duże, prostokątne gofry jednocześnie!

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750 nieprzywierająca powłoka 2 gofry

Prosta i solidna

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750 to urządzenie, które zachwyca swoją prostotą - wystarczy podłączyć ją do gniazdka, by zacząć pieczenie! Urządzenie ma kolorowe, diodowe wskaźniki, które poinformują Cię o jego stanie i gotowości do pracy. Duży, wygodny uchwyt nie nagrzewa się, więc możesz bez obaw kontrolować stopień wypieczenia gofrów.

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750 stal nierdzewna nienagrzewjący się uchwyt diody

Zawartość opakowania

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750, instrukcja obsługi w języku polskim z warunkami gwarancji.

Gofrownica GÖTZE & JENSEN GWM750 elementy zestaw

SPECYFIKACJA
Moc [W]
1400
Wyposażenie
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja
24 miesiące
Kolor
Srebrny
Wykonanie obudowy
Tworzywo sztuczne
Regulacja temperatury
Tak
Nieprzywieralna powłoka płytek
Tak
Liczba gofrów
2
Kształt gofrów
Prostokąty
Stan produktu
Nie dotyczy
Gofrownica bąbelkowa
Nie
Model producenta
Nie dotyczy
Znak zgodności
Materiały do pobrania
Poradnik eksperta
Świeże gofry w kilka minut – jak kupić dobrą gofrownicę?

Przygotowanie pysznych, ciepłych gofrów to kwestia dobrego ciasta i czegoś jeszcze. Każdy wie, że przygotowanie gofra trwa krótką chwilę. Dlatego konieczne są idealne warunki, dla równomiernego rozprowadzenia i wypieczenia tego jakże specyficznego ciasta. Najczęściej stosowanym rozwiązaniem są specjalne gofrownice elektryczne.

Każdą gofrownicę można rozpoznać po typowych prostokątnych teflonowych wkładkach, które w charakterystyczny sposób formują płynne ciasto w typowego prostokątnego gofra ze specyficznymi zagłębieniami, których zadaniem jest utrzymywanie dodatków. Wybierając gofrownicę, warto zwrócić uwag na:

  1. moc układu grzewczego,
  2. okładzinę wkładek,
  3. ergonomiczna budowa zapewniająca bezpieczeństwo,
  4. system sterowania.

Regulacja temperatury i timer do kontroli czasu z pewnością ułatwią dopracowanie procedury smażenia do perfekcji. Warto wybrać sprzęt, którego budowa jest solidna i dobrze się prezentuje. Elementy wykończeniowe w stylizacji na stal nierdzewną, z pewnością będą prezentować się świetnie.