Maszynki do mięsa
Maszynki do mięsa
Poradnik eksperta
Profesjonalne maszynki do mięsa Goetze & Jensen – dla miłośników potraw mięsnych

Seria urządzeń kuchennych marki Goetze & Jensen to seria profesjonalnych urządzeń i akcesoriów dla ludzi aktywnych w kuchni. Miłośnicy dań mięsnych z pewnością docenią solidną i łatwą w obsłudze maszynkę do mięsa. To wydajne urządzenie z napędem elektrycznym, które pozwoli znacznie odciążyć osoby przygotowujące, nie tylko domowe przetwory mięsne i wyraźnie przyspieszy etap mielenia i mieszania różnych gatunków mięs.

Maszynka do mielenia mięsa przyda się do przygotowania mięsa o idealnych proporcjach np.:

  1. na ulubione burgery,
  2. do pysznych pieczeni
  3. czy do nowego przepisu na pasztet.

Z takim sprzętem jest to o wiele łatwiejsze. Urządzenie zostało wyprodukowane z efektownej stali nierdzewnej INOX co sprawia, że prezentuje się bardzo dobrze w każdej kuchni.

Ponadto, obsługa maszynki oraz czynności konserwacyjne są niezwykle proste. Żaden użytkownik nie będzie miał problemu z szybkim przygotowaniem świeżej porcji mięsa. Każda dobra maszynka do mięsa jest wyposażona w kilka sit z otworami o różnej średnicy, które odpowiadają potrzebom konkretnych przepisów.