Idealny pomocnik w Twojej kuchni

Maszynka do mięsa GÖTZE & JENSEN MG600W ma wysoką moc maksymalną 2000 W, która gwarantuje szybkie i dokładne mielenie - możesz zmielić nawet 2,5 kg mięsa w minutę! Dzięki temu szybko przygotujesz fantastyczne dania, by zaserwować je swojej rodzinie czy przyjaciołom.
Do maszynki GÖTZE & JENSEN MG600W dołączono trzy sitka o różnej średnicy otworów 2,7, 5 i 8 milimetrów, które pozwalają mielić z różną grubością – w zależności od potrzeb. Mniejsze oczka świetnie sprawdzą się do tłustych mięs, natomiast mięso chude lepiej mielić na większych, by zachować odpowiednią konsystencję.
W zestawie z maszynką GÖTZE & JENSEN MG600W znajduje się także nasadka do kiełbas, dzięki której możesz zacząć produkcję domowych kiełbas. Nasadka świetnie sprawdzi się również do formowania nadzienia do krokietów, dzięki czemu każdy z nich będzie miał idealny kształt.
GÖTZE & JENSEN MG600W ma trwałą metalową komorę, która zapewnia wytrzymałość i niezawodność urządzenia. Do tego ostry i wytrzymały dwustronny nóż ze stali nierdzewnej zapewnia sprawną pracę przez długi czas.
W opakowaniu oprócz maszynki GÖTZE & JENSEN MG600W znajdziesz 3 sitka, nasadkę masarską, nożyk dwustronny, popychacz, wkładkę dystansową, misę zasypową oraz instrukcję obsługi w języku polskim z warunkami gwarancji.
Seria urządzeń kuchennych marki Goetze & Jensen to seria profesjonalnych urządzeń i akcesoriów dla ludzi aktywnych w kuchni. Miłośnicy dań mięsnych z pewnością docenią solidną i łatwą w obsłudze maszynkę do mięsa. To wydajne urządzenie z napędem elektrycznym, które pozwoli znacznie odciążyć osoby przygotowujące, nie tylko domowe przetwory mięsne i wyraźnie przyspieszy etap mielenia i mieszania różnych gatunków mięs.
Maszynka do mielenia mięsa przyda się do przygotowania mięsa o idealnych proporcjach np.:
Z takim sprzętem jest to o wiele łatwiejsze. Urządzenie zostało wyprodukowane z efektownej stali nierdzewnej INOX co sprawia, że prezentuje się bardzo dobrze w każdej kuchni.
Ponadto, obsługa maszynki oraz czynności konserwacyjne są niezwykle proste. Żaden użytkownik nie będzie miał problemu z szybkim przygotowaniem świeżej porcji mięsa. Każda dobra maszynka do mięsa jest wyposażona w kilka sit z otworami o różnej średnicy, które odpowiadają potrzebom konkretnych przepisów.