Gofrownica MILLA HOME MWM700S

Opis produktu
Czy przygotowanie gofrów we własnej kuchni nie brzmi pysznie? Teraz możesz zaprosić rodzinę i przyjaciół na gofrowe party dzięki MILLA HOME MWM700S. Wystarczy, że przygotujesz ulubione dodatki - owoce, nutella, cukier puder, bita śmietana i można zaczynać zabawę. Gofrownica MILLA HOME MWM700S szybko i równomiernie się nagrzewa, co jest doskonałym zabezpieczeniem przed rozlewaniem się ciasta i sprawia, że wszystko trwa bardzo krótko. Czas ma szczególne znaczenie przy większej ilości gości. Gofry nie będą przywierać do płytek dzięki specjalnej powłoce. Teraz ich przygotowanie jest bardzo proste i przyjemne z gofrownicą MILLA HOME MWM700S. Pamiętaj, że sekretem idealnego gofra jest odpowiedni dobór temperatury. Dzięki możliwości regulacji temperatury łatwo przygotujesz gofry o chrupkiej, ale nie twardej powierzchni. Gofry to nie tylko smak i zapach, ale również odpowiedni kształt. Powinny być prostokątne! Tak przynajmniej twierdzą ich najwięksi znawcy i wielbiciele. I takie będą gofry, które przygotujesz z gofrownicą MILLA HOME MWM700S. Za jednym razem zrobisz 2 gofry i obydwa będą idealnie prostokątne. Moc MILLA HOME MWM700S jest wysoka, wynosi 1400 W, dlatego pieczenie zajmie niewiele czasu. Twoje gofry zawsze będą chrupiące i najlepsze na świecie! Obudowa gofrownicy jest z tworzywa sztucznego, dzięki czemu jest lekka i z łatwością zabierzesz ją na party do znajomych.
SPECYFIKACJA
Moc [W]
1400
Wyposażenie
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja
24 miesiące
Kolor
Srebrny
Wykonanie obudowy
Tworzywo sztuczne
Regulacja temperatury
Tak
Nieprzywieralna powłoka płytek
Tak
Liczba gofrów
2
Kształt gofrów
Prostokąty
Znak zgodności
Poradnik eksperta
Świeże gofry w kilka minut – jak kupić dobrą gofrownicę?

Przygotowanie pysznych, ciepłych gofrów to kwestia dobrego ciasta i czegoś jeszcze. Każdy wie, że przygotowanie gofra trwa krótką chwilę. Dlatego konieczne są idealne warunki, dla równomiernego rozprowadzenia i wypieczenia tego jakże specyficznego ciasta. Najczęściej stosowanym rozwiązaniem są specjalne gofrownice elektryczne.

Każdą gofrownicę można rozpoznać po typowych prostokątnych teflonowych wkładkach, które w charakterystyczny sposób formują płynne ciasto w typowego prostokątnego gofra ze specyficznymi zagłębieniami, których zadaniem jest utrzymywanie dodatków. Wybierając gofrownicę, warto zwrócić uwag na:

  1. moc układu grzewczego,
  2. okładzinę wkładek,
  3. ergonomiczna budowa zapewniająca bezpieczeństwo,
  4. system sterowania.

Regulacja temperatury i timer do kontroli czasu z pewnością ułatwią dopracowanie procedury smażenia do perfekcji. Warto wybrać sprzęt, którego budowa jest solidna i dobrze się prezentuje. Elementy wykończeniowe w stylizacji na stal nierdzewną, z pewnością będą prezentować się świetnie.